Кайли Миноуг и приятелят й Пол Соломонс са сгодени и ще се оженят, новината бе потвърдена от въодушевената бъдеща свекърва на австралийската певица, съобщи електронното издание на "Дейли мейл".

Миноуг, която е на 52 години, излиза с директора на "Джи Кю" Пол Соломонс (46 г.) от 2018 г.
 
Глория Соломонс, мащеха на Пол, каза, че е въодушевена и развълнувана, че двойката планира сватба. Тя отговори на въпроси на британското издание от семейния дом в село Ланбрадак, Южен Уелс. Глория е омъжена за бащата на Пол от 41 години.

Новината за предстоящия брак бе разкрита случайно от бившата поп звезда, отдала се на киното Били Пайпър, в интервю за британското издание на сп. "Ел". Новият брой на изданието е на пазара от днес.

Глория Соломонс споделя, че се е срещала с Кайли и че я харесва. Тя обаче отказа да разкрие подробности за предстоящата сватба, защото Кайли и Пол са я помолили да не го прави.

След няколко дълги връзки, австралийската певица се сгоди през 2016 г. за британския актьор Джошуа Сас, който тогава бе на 28 години. Връзката им продължи още година след това и двамата се разделиха.

Когато започна да излиза с Пол през 2018 г., Миноуг промени мнението си за брака. След като се раздели с годеника си Джошуа Сас, певицата заяви, че бракът не е за нея. След срещата с Пол тя каза пред в. "Сън": "Може и да е, може и да не е". Миналата година популярната изпълнителка и продуцент каза за връзката си: "Срещнах човек, с когото се чувствам добре."

Дарик