В близкото минало, се налагаше да отделим специално време за пазаруване, в което да посетим желания от нас магазин, и да намерим продуктите, които искаме. Днес нещата се промениха, тъй като хората получиха възможност да пазаруват по интернет. Появиха се немалко онлайн магазини за хранителни стоки, козметика, облекла и други. Благодарение на покупките в интернет пестим пари от транспорт, но и можем да се възползваме от различни промо кодове с добри отстъпки.

Какъв е начин да пестя пари чрез промо кодове?

Интернет търговците имат свои сайтове, в които предлагат продукти и услуги. Клиентите им могат да получат големи отстъпки, стига да са редовни, и да получат промо код, който могат да използват. Така например, ако често пазарувате храни от даден онлайн магазин, то рано или късно, търговецът ще Ви изпрати промоционален код, с който ще получите интересна отстъпка.

Промо кодове могат да Ви дадат компаниите, които предлагат хранителни стоки, парфюми, хостинг услуги, букмейкърите, както и фирмите за бързи кредити. Самият промо код се въвежда в отделеното за него поле, като Вие виждате в реално време, какъв е процентът на отстъпката, който ще се приспадне от общата стойност на поръчаните продукти и услуги. По този начин, Вие не само спестявате от транспортни разходи и гориво, но и пазарувате на много по-ниска цена.

Къде да потърсим кодове за отстъпка?

Най-често промоционалните кодове, се предлагат в интернет пространството и по-точно се дават от конкретната компания като комплимент към регистрираните в системата потребители. Ако обаче искате да използвате промо код, но не сте редовен клиент, е възможно да потърсите специализираните уебсайтове предлагащи богат набор от промоционални кодове с отстъпки.

Сайтовете за промо кодове са малко, но сред тях можете да намерите наистина много качествени попадения като Отстъпка.БГ, в които са посочени комбинациите от цифри и букви представляващи ваучери за пазаруване. Тези да ги наречем купони, Ви се дават безвъзмездно, за да можете да пестите, когато пазарувате онлайн. Има немалко е – търговци, които ще Ви предложат подобни кодове.

Тук обаче, трябва да напишем, че ако търсите промоционален код за онлайн магазин като Ozone, е нужно да се съобразите със срока, в който може да се използва ваучера. Така например, ако Ви дадат купон за 5% отстъпка от цената на безалкохолни напитки в магазина Х, е добре да прочетете за колко време важи купона. Ако срокът изтече, няма да получите отстъпката, а промо кода ще се анулира. Последното обаче не важи за безсрочните ваучери, които се дават на бизнес партньори и фирми.

Какви кодове за отстъпка можем да получим?

Всеки промо код идва с процент отстъпка за клиента. Цифрите варират, в зависимост от компанията, която предлага промоцията. Виждали сме купони с 1% намаление, но сме виждали и такива, които предоставят до 75% отстъпка за продукти и услуги. Освен това, ако сте партньор на фирмата, може да получите безсрочен промо код, с който да пазарувате на дребно или едро, както и да взимате различни бонуси и да се възползвате от намалена лихва при теглене на кредит.

Ако се разтърсите в интернет, ще попаднете на актуални промо кодове, и ще можете да започнете пестенето на пари още сега. Имайки предвид, че живеем в динамични времена, всички ние желаем да спестяваме. Ето защо, пазаруването онлайн, ще Ви даде възможност за икономисване.