Средтсва за четвърта вливка на стволови клетки събира семейството на Калоян Казаков от Шумен. Тази година детето ще навърши седем години и за щастие, благодарение на множеството процедури, вече има много голям напредък в развитието си.

По думите на майката на детето Наталия Казакова, Коко в момента продължава да лекува разстройство на експресивната реч в клиниката EmCell в Киев. Семейството е получило оферта за 7650 Евро за четвъртата вливка на стволови клетки.

“Последните няколко месеца се справяхме сами с терапиите му. Трябва да заминем възможно най-скоро предвид Ковит-19, тъй като не се знае кога ще затворят пак границите. За това ви моля от цялото си сърце, нека довършим тази битка до край! Нека възстановим Коко напълно”, каза Наталия Казакова.

Припомняме, че семейството лекува детето от преди 4 години и половина, като благодарение на лечението и терапиите, детето има напредък в развитието си.

Начини за дарения :

Дарителска сметка

Калоян Пейчев Казаков

ПроКредит Банк

BG89PRCB92301049318117

PayPal - help_koko@abv.bg

Във Фейсбук групата Благотворителен базар в помощ на Коки може да следите как се развива детето и как се изразходват дарените средства.

ШУМ.БГ