Треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас заяви, че е необходимо още време, за да може отборът му да заиграе по начина, по който иска. Думите му дойдоха преди важните мачове с "Локомотив" в Пловдив и с ЦСКА.

"Ако трябва да съм честен, не бих казал, че следващите десет дни са най-важните за нас. Имаме още 14 мача до края. Шампионатите се печелят не само в директните мачове с преките конкуренти, а и в мачовете с всички останали отбори. Подобряваме атмосферата в лагера, връзките между играчите и треньорите. Скоро ще играем по начина, по който искаме", каза Дамбраускас.

Литовецът добави, че не следи развоя на събитията в ЦСКА. "С най-голямото ми уважение аз съм футболен треньор на "Лудогорец" и не обичам спекулациите. Смятам, че ръководството на ЦСКА ще се справи по най-добрия начин. Аз съм тук да работя за "Лудогорец" и да направя всичко, за да расте клубът", продължи той.

Дамбраускас заяви, че за него "е мечта да работи в такива условия", каквито има в "Лудогорец". "Хората около мен са професионалисти, но аз прекарвам изключително много време на базата и това е огромно удоволствие и се наслаждавам на най-добрите условия".

Дневник