"Локомотив" (Пловдив) се обърна към привържениците си с призив за събиране на средства за плащане към към НАП. Това става точно месец, след като собственикът на клуб Христо Крушарски заяви след подписване на спонсорски договор, че "в следващите 50 години "Локомотив" може да диша спокойно".

"Любимият ни клуб във времена на тежка пандемия има нужда от вашата помощ. Публиката на "Локомотив" винаги е демонстрирала и показвала, че във важни моменти тя е най-силният играч. Сега е настъпил такъв момент, в който любимецът на всички черно-бели сърца има нужда от подкрепа и ще разчита най-много на своите фенове", се казва в обръщение към привържениците.

От "Локомотив" посочват, че целта е "да бъде погасена напълно главницата към НАП, която е в размер на 188 453 лева".

"Благодарение на всички вас и инициативите на фен клуб "Локомотив Пловдив" до този момент е събрана сумата от 9000 лева, която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените по-горе задължения. Заедно за "Локомотив"! Дари сега, помогни на клуба! Нека за пореден път да демонстрираме, че заедно можем много", допълват от носителя на Купата на България за последните два сезона.

Дневник