Точно след седмица, на 4 април, всички българи можем да кажем „Стоп!“ на лъжите, агресията и безхаберието в управлението. „Гласувайте, за да сложим край на тази власт, която води след себе си само свлачища, безводие и безработица“, призова вторият в листата на „БСП за България“ Веселин Пенчев.

БСП категорично няма да променя или да вдига данъците за бизнеса, защото това би ощетило малките и средни фирми, които са гръбнакът на икономиката, категоричен бе Пенчев. Но изказа притеснения, че изпразнената хазна заради безразборното раздаване на средства ще бъде повод за увеличаване на данъците от ГЕРБ. „Спомнете си как веднага след местните избори техните кметове увеличиха местните данъци и такси в различните общини. Кога водата в Шумен поскъпна за пореден път – веднага след като ГЕРБ се бетонира за нови 4 години в сградата на бул. „Славянски“ 17“, каза още Пенчев.

Безпрецедентната криза с коронавируса налага спешни мерки, за да не се задълбочат неравенствата. Ние, от БСП, имаме ясен и бърз план за промяна в данъчната и социалната политика. Преизчисляване на всички пенсии, освобождаване от данък младите хора до 26 години и намаляване на ДДС на лекарствата, са едни от най-важните стъпки“, заяви Веселин Пенчев.

Пресцентър на "БСП за България" - Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!