С номер 11 в бюлетината и преференция 101 гласувате за Владислав Панев
Магистър по икономика, лицензиран инвестиционен консултант и регистриран професионален инвеститор. От 2006 година притежава частен бизнес във финансовата сфера. Общински съветник в Столичен общински съвет. Съпредседател на ПП „Зелено движение“ от 2016 година.


С номер 11 в бюлетината и преференция 102 гласувате за Надежда Бобчева
Завършила е УНСС - София със специалност „Финанси”. Голяма част от професионалния й опит е свързана с работа в общинска администрация, като заема различни позиции, понастоящем е заместник-кмет. Притежава опит в разработването, управлението и оценката на проекти, финансирани със средства от ЕС. Член на ИС на ПП „Зелено движение“.


С номер 11 в бюлетината и преференция 103 гласувате за Анета Георгиева
Завършила е специалност „Счетоводство и контрол“ в Икономически университет - Варна. Работи като главен счетоводител в частния бизнес. Регионален координатор на ДСБ.


С номер 11 в бюлетината и преференция 104 гласувате за Пламен Петров
Завършил е специалност „Ветеринарна медицина“ в Тракийския университет – Стара Загора. Работи като ветеринарен лекар. Председател на структурата на Да, България! в гр. Шумен.


С номер 11 в бюлетината и преференция 105 гласувате за Димитър Милчев
Магистър по специалност „Финанси“ от СА "Д. А. Ценов" - Свищов. Управлява собствен бизнес. Общински председател на ДСБ - Нови пазар.


С номер 11 в бюлетината и преференция 106 гласувате за Кръстю Баев
Завършил е специалност "Право" във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Работи като адвокат.


С номер 11 в бюлетината и преференция 107 гласувате за Костадин Деянов
Завършил е ВВВУ "Г. Бенковски"- Долна Митрополия, специалност „Радиооборудване на ЛА/Радиоинженер“. Работил в Авиобаза Граф Игнатиево. В момента е инженер по системи за управление и водещ одитор по стандартите на ISO. Координатор по темите за Нулеви отпадъци и по Отбрана и национална сигурност на ПП Зелено движение.


С номер 11 в бюлетината и преференция 108 гласувате за Васил Тодоров
Завършил е специалност „География и Биология“ в Шуменския университет, доктор по Екология. Общински съветник в Общински съвет – Шумен. Общински председател на ДСБ – Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Пресцентър на Демократична България – Шумен