Нито един друг лидер не излезе да се отчете за фирмите и данъците си. Ще поверите ли управлението на хора, които или крият доходите си, или никога не са управлявали бюджети?, пита лидерът на ВОЛЯ.
„Още в началото на кампанията преди месец призовах всеки политик да излезе и да покаже колко данъци е платил и колко работни места е създал. Така е честно пред българите”, заяви Веселин Марешки.
 
Той припомни своя път, че за 30 години, от малък гараж до национални вериги, семейният му бизнес е внесъл в хазната 2 милиарда лева. Още 2 милиарда са спестили българите, благодарение на справедливите цени в неговите обекти. Компаниите са създали и поддържат 4000 работни места.
 
„Едва ли някой ще се изненада, че и до днес никой политик, извън нашата Патриотична коалиция, не излезе с подобен отчет. Изводът е че или никога не са имали бизнес или са имали, но в сянка и с подставени лица. И в двата случая, едва ли бихте поверили управлението на такива хора. Които или никога не са управлявали големи бюджети, или крият доходите си.  Ние знаем как се създава, как се гонят срокове и как се държи сметка за резултати. Знаем и как се плащат данъци, защото това са пари за здраве, за пенсии и детски надбавки”, заяви още лидерът на ВОЛЯ.
Той подчерта, че когато в работата си преди политиката си се научил да цениш всяка стотинка, изкарана с много труд, после в политиката се отнасяш с разум и отговорност към парите на народа.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.

"Пресцентър на Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ"