Шумен и шуменци, като всички в България, заслужават да живеят по-добре и по-свободно. Освободени най - вече от всякакви поробители, картели, монополи,  политически и икономически разбойници и паразити, които грабят от народа. Свободата обаче, човек, първо трябва да я пожелае и после да се бори за нея. За това нека заедно, обединени – да не се подлъгваме по фалшивите новини. Днес социолози, политолози и всякакви други се опитват да манипулират българите. Аз съм убеден, че всички те ще бъдат опровергани от нас на 4 април. Нека тази дата бъде паметна и е началото на края на всички поробители, които са се впили в тялото на България.

Това каза при посещението си днес в Шумен лидерът на  ВОЛЯ Веселин Марешки. Пред шатрата на партията на централната улица на града той, водачът на листата Боряна Георгиева, и кандидатите за народни представители от Патриотичната коалиция ВОЛЯ – НФСБ разговаряха с граждани, като представиха основните си цели и задачи, които българите им възлагат.

„Дадох конкретно обещание и застанах зад него с подписа си. Над 400 000 българи вече подписаха договора “Марешки”. Аз поставих своя подпис, защото което съм го казал, винаги съм го изпълнявал и затова не се страхувам да се разпиша с конкретни ангажименти. Призовавам вие с вашия глас на 4 април да ни поставите тази задача и България ще бъде свободна от всички паразити, които ни ограбват. За бързо постигане на справедливостта, безплатни лекарства за пенсионерите и  за учениците до 18-годишна възраст и никога повече човек като отиде на бензиностанция да не види число над 2 лева, а винаги да сме под тази цена. Не протакайте, защото всеки по джоба си може да направи равносметката на последния мандат“, каза Веселин Марешки и добави, че силата е във всеки от нас. Свободата е нужно само да се пожелае.

„Със своя бизнес съм показал, че в два от най-важните сектори – горива и лекарства, нещата са поправими и могат да бъдат много по-добре. С участие в управлението на България може да се промени и цяла България. Аз съм поставил началото. Сам човек обаче нищо не може да направи. Така че - успех на четвърти!“, каза Веселин Марешки.

Пресцентър на Коалиция „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ"