Кандидатът за народен представител на ГЕРБ – СДС Илтер Бейзатов зарадва младежите от Дневния център за деца и младежи с увреждания в село Васил Друмево. Той дари градинско оборудване, спортни принадлежности, интерактивни игри, материали за рисуване и приложни изкуства. Това са неща необходими на социалната услуга, за да създаде по-добри условия за развитие на децата и младите хора в Дневния център и да си организират свободното време, така че да не се чувстват отхвърлени и изолирани.

Открит урок бе желанието за децата със специални потребности.

Дареното от Илтер Бейзатов градинско оборудване ще помогне на учащите в Центъра да осъществят дългогодишната си мечта, за открити уроци. В центъра, освен, че се обучават, те се занимават със спорт, игри, музика, изкуство, в които изявяват способностите и талантите си.

„Центрове като този са изключително необходими, за да може децата и младежите със специални потребности да се чувстват пълноценни. Винаги съм готов да помогна на ръководството и на персонала, за да създадат по-добри условия тук и младежите да се чувстват добре, а родителите им да са спокойни”, каза Илтер Бейзатов при връчването на дарението.

Кандидатът за народен представител не за първи път помага в региона за различни каузи. Младият предприемач е добре познат в редица благотворителни инициативи в подкрепа на деца, младежи, възрастни хора, социално слаби и хора с увреждания. Само преди няколко дни Бейзетов откликна и на нуждите на спортните клубове в Шумен, като им дари спортни принадлежности, екипировка и техника.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ Илтер Бейзатов