Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде знак, че няма да използва Адалберто Пеняранда. Атакуващият полузащитник, който имаше основна роля през пролетта под ръководството на Бруно Акрапович, се възстановява от контузия.

"Най-вероятно ще остане "неготов". Може би няма да взема участие засега в отбора - така ми се струва. Имаше контузия, продължи малко по-дълго лечението. Най-вероятно повече няма да взема участие. Към този момент това е, което мога да кажа", заяви Пенев.

По думите му ЦСКА минава през технологично време, "докато стигнем дотам как аз искам да изглежда отборът". В сряда червените изпуснаха победата срещу "Лудогорец" в първия мач от полуфиналите за Купата на България, а в събота приемат играещия силно "Арда".

Според Пенев "програмата може би трябваше да бъде подредена по различен начин". Той посочи, че следващата седмица ЦСКА ще играе с бившия му отбор "Царско село", който ще е почивал десет дни.

Пенев обясни, че вероятно ще направи промени в състава за мача с "Арда", за да може да съхрани играчи, които са застрашени от наказание заради натрупани картони. "За ЦСКА винаги най-високите цели. Това трябва да е ясно. И трите цели са ни приоритет (титла, купа и Европа). Имам достатъчно футболисти, за да направя ротации. Всички са подготвени и трябва да играем за победа във всеки мач", каза треньорът на червените.

Дневник