Наскоро 51-годишната Катрин Зита-Джоунс даде ново интервю за "Уолстрийт Джърнъл", в което сподели тайните си за красота. И така, на въпрос на журналиста как успява да остане толкова стройна като в началото на кариерата си, актрисата призна, че зад това има много работа. За да се поддържа във върхова форма, Катрин Зета-Джоунс е принудена да яде изключително здравословни храни. Освен това звездата сподели съкровената си мечта: някой ден тя иска да преяде с торти и други сладкиши и да не брои калориите.

„Когато наистина остарея, ще приемам много витамини, защото искам да ям само десерти до края на дните си. Всъщност ям изключително здравословна храна, защото трябва. Мечтата ми е да ям само сладкиши. Това е моята цел”, каза Катрин.

Не толкова отдавна в интервю за New Beauty актрисата призна, че в живота е много по-различна от онази Катрин, която се появява на червения килим под светлините на прожекторите. Според актрисата, само у дома в кръга на най-скъпите и обичани хора, 76-годишния съпруг Майкъл Дъглас и две деца, тя се чувства максимално комфортно.

„Невинаги съм същата Катрин Зита-Джоунс. През повечето време съм само Кет. Кет е жена, свита на дивана със семейството си. Не всички я познават, но това е добре. Всъщност аз съм много затворен човек, обичам да имам собствен личен живот. Не съм от онези, които публикуват свои снимки в социалните мрежи от банята или със съпруга си от джакузито“, споделя Катрин. /БГНЕС