Гуен Стефани и Блейк Шелтън са една от най-харесваните музикални двойки. Тяхната връзка се зароди в шоуто "Гласът", където и двамата са ментори, а вече няколко години са все така заедно и щастливо влюбени. Миналата година стана ясно, че Гуен и Блейк са се сгодили и са готови да преминат на следващото ниво - да бъдат съпруг и съпруга.

Покрай пандемията обаче плановете за сватбата се бавят, защото така няма как да вдигнат мечтаната от тях голяма венчавка, а нещо по-малко и скромно. Каналът "Stars News" във vbox7 разказва:

В скорошно интервю Блейк сподели, че той и Гуен много биха искали да се оженят още това лято, а не да го отлагат повече. Кънтри звездата каза още, че тогава ще имат повече време преди новия сезон на шоуто, но и ситуацията с Covid-19 вероятно ще бъде по-добра.

Певецът все пак подчертава, че за момента това са само планове и няма нищо сигурно на този етап. Това, което е известно е, че се очаква Майли Сайръс да пее на сватбата, а за кума се спряга името на водещата Елън Дедженеръс. Певицата бе гост на Елън, където попита водещата дали е съгласна да ѝ бъде кума. "Можем да ти сложим няколко екстеншъна на косата, ще изберем красиви цветя, всякакви такива детайли", добави изпълнителката.

Дедженеръс веднага прие предложението и заяви, че трябва само да разбере къде и кога ще се проведе церемонията и ще дойде. "Нямам проблеми да правя каквото и да е било за теб, защото си ми приятелка и ще нося всичко, което ми кажеш. Ще сложа екстеншъни в косата. Каквото кажеш. Ето колко много те обичам, Гуен", добави водещата. /Дарик