Представители на "Алкомет" АД взеха участие в X национална работническа спартакиада с участието на най-големите металургични предприятия в България. От 7 до 11 юни домакин на традиционната спортна надпревара бе хотел "Олимп Спорт" в град Тетевен, съобщиха от пресцентъра на предприятието.

Бяха организирани индивидуални и отборни игри. Мъжете се състезаваха в спортовете: футбол, волейбол, тенис на маса, тенис на корт, теглене на въже и белот. За жените беше организирана надпревара по дартс и бадминтон.

Представителите на "Алкомет" АД заеха призовите места след  много оспорвани надпревари, като спечелиха второ място по футбол, второ и трето  място по бадминтон, трето място по тенис на маса, второ и трето място по тенис на корт, трето място по волейбол и трето място на въже. Николай Димитров, представител от отбора на "Алкомет АД",  получи специална награда за най-добър полузащитник.

Спортистите на "Алкомет" АД достигнаха до второ призово място в отборното класиране.

След приключване на състезанията на тържествена церемония бяха връчени купи на победителите, както и всички участници бяха наградени с благодарствени и насърчаващи медали.

Платена публикация.