Уважаеми Управляващи, Уважаеми Господин Кмет,

Едва ли в момента е най-подходящото време за такива по вид въпроси, но вече назрява както учихме на времето в училище: "революционна обстановка" - управляващите не могат да управляват по старо му и населението не иска да живее по старо му, ако не се лъжа в определението.
Уважаеми Дами и Господа, едва ли тръгвате толкова рано за работа и вървите пеш, но направете си труда, запалете автомобила си, кажете на шофьора Ви да мине да ви вземе, разходете се една сутрин из централните Шуменски улици, минете покрай училищата, това не го правете рано, направете го когато учениците тръгват за училище, а работещите тръгват за работа около 7 00ч.
Ще се учудите, ако не блъснете някой или Вас не блъснат ще е голям късмет, пълен мрак, ама мрак. Иначе водим статистика колко човека блъснали на пешеходна пътека - срам!
Вечерта, като тръгвате от работа, ако стоите до 17 00ч., ако не постойте и тръгнете, същият този мрак и пак се пазете защото може да Ви блъсне кола (ако сте пеш), или Вие да блъснете някой.
Може би ще кажете, пари няма, осветлението е нагласено да светва и изгасва спрямо продължителността на деня, това са глупости, всичко може да се настрои по достатъчно интелигентен начин.
Уважаеми Дами и Господа, това не е град, който може да стане Столица на културата през 2019г.!
Снощи, 17 декември се проведе концерт в залата на Община Шумен, кои от Вас бяха там за да видят колко зрители имаше в залата (около 30 човека) и да не говорим отново колко тъмно беше на вън?!
Какво става в този Шумен, защо изпълнители отлагат концерти, защо други ни заобикалят и изобщо не ни включват в турнетата си, защо града е тъмен, къде сте Уважаеми управляващи и защо сте там?

Поздрави и весели Коледни и Новогодишни празници!

jon_dk12@abv.bg

Ивелина Славова