Здравейте,

Искам да изкажа "БЛАГОДАРНОСТ" на екипа полицаи, които днес, 06.01.2017г., в един от опасните снежни дни, с усложнена пътна обстановка,
вместо да са на пътя, да регулират движението и да помагат за предотвратяване на пътни инциденти, решиха, че могат да изпълнят плана за глоби и в интервала от 10:15ч. до 11:15ч. глобяваха неправилно паркиралите автомобили на паркинга пред входа на магазин Lidl в Шумен, защото "обстановката е снежна, зимна и сложна".

В същото време, "изпълнявайки стриктно" полицейските си задължения - да пишат фишове, бяха паркирали служебния си автомобил, препречвайки пътя към паркинга за майки и инвалиди на същия магазин.
След 11:15ч. автомобилите продължиха да си паркират на същото забранено място пред входа на магазина, но "стриктните" полицаи вече не бяха там и не глобяваха.

Питам се какво се случи:
1. Полицаите изпълниха плана за глоби?
2. А може би им стана студено?
3. А може би на това място пред входа на магазина е станало чудо и вече "обстановката  НЕ е снежна, зимна и сложна", изгряло е ясно слънце, и водачите на автомобили могат да паркират неправилно, както всъщност се прави през цялата година?

Таня Русева,tania_ruseva@abv.bg