Председателят на ПП АБВ Константин Проданов и заместник-председателят на партията и водач на листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ Марин Киров ще разговарят днес с граждани в Нови пазар.

Срещата е от 17,30 часа в актовата зала на НЧ „Христо Ботев“ на ул. "Патриарх Евтимий" 1.

В нея ще вземат участие и кандидатите за народни представители от 30-ти МИР Шумен - Магдалена Боева, Юлия Димитрова, Яница Йорданова, Кирил Кирилов, Милена Добрева, Деян Михнев и Христо Йорданов, както и областното ръководство на ПП АБВ.   

Константин Проданов и Марин Киров ще представят пред жителите на Нови пазар предизборната платформа на Коалиция „АБВ-Движение 21“. Като водач на шуменската листа Марин Киров ще очертае и приоритетите си за развитието на региона.

По-рано през деня Константин Проданов, Марин Киров и кандидатите за народни представители на Коалиция „АБВ-Движение 21“ ще имат срещи в Шумен с представители на Съюза на пенсионерите, Съюза на инвалидите и с ръководството на Българската стопанска камара.

Утре, 17 март, от 18,30 часа в ДКТ „Васил Друмев“ коалиция „АБВ-Движение 21“ ще представи официално пред гражданите на Шумен листата си за народни представители. От 19,00 ч. ще се играе спектакъла „Големанов“ с участието на Ивайло Калоянчев и Латинка Петрова на театър „Сълза и смях“.

Пресцентър на Коалиция „АБВ-Движение 21“