Дни преди абитуриентските балове шуменската сватбена и парти агенция DenZa Style и младият фотограф Стоян Йорданов подготвят подарък за абитуриент в нужда. Те ще зарадват този, който има най-голяма нужда, с празнична фотосесия със специално подбран декор на избрана от него локация.

Изборът на абитуриента ще се извърши след кратка анкета, изготвена от организаторите. Идеята е чрез нея да се прецени кой от кандидатите има най-голяма нужда. С приоритет ще бъдат абитуриентите в социален и здравен риск, т.е. сираците, инвалидите, страдащите от тежки заболявания, жертвите на някакъв вид тормоз, от многодетни семейства или от такива с ниски доходи.

Абитуриентите могат да кандидатстват сами или да бъдат предлагани от техни съученици, близки и приятели. Записванията се извършват от 22 април до 6 май на телефон 0894/64 11 72 или на лично съобщение на фейсбук страницата на парти агенция DenZa Style. Победителят ще бъде обявен на страницата им на 10 май.

Вече 17 години шуменската сватбена и парти агенция DenZa Style е категоричен лидер в цяла Североизточна България при организацията и декорацията на събития – сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, изпращания и корпоративни събития. Водена от мисията да сбъдва мечти, агенцията бързо се превърна в еталон за качество и коректност. Нещо повече – в сигурно място на доверие, където се случват чудеса и всеки детайл има значение.

Агенция DenZa Style се намира в гр. Шумен на ул. „Ален мак“ 37А.

Фейсбук страницата й можете да видите тук.

Телефон за връзка: 0894/64 11 72

 

Платена публикация