Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Шумен на 16 септември 2017 г., съобщиха от пресцентъра на партията.

Той ще бъде придружаван от кмета на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов и народните представители д-р Румен Генов и Димитър Александров.

Първата среща  с членове и симпатизанти на ГЕРБ ще е в Каспичан и ще стартира в 13,30 ч. в залата на НЧ „Пробуда – 1928“. Срещата в Нови пазар ще се проведе в многофункционалната зала на НЧ „Христо Ботев – 1872“ от 14,30 часа.

След това,  в 16,00 часа, Цветанов ще посети село Цани Гинчево, община Никола Козлево, където ще присъства на официалното откриване на НЧ „Пробуда“.

В 17,30 зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с пострадалите в трагичния инцидент от Хитрино и ще посети къщата, която се изгражда със средства дарени от парламентарната група на партията

Визитата на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще завърши със среща на членове и симпатизанти на партията в Шумен. Те ще се проведе в къщата „Баба Райна“, част от възрожденския комплекс на ул. „Цар освободител“, от 18,30 часа.

Преди всички срещи – в 11,30 часа, Цветанов ще даде пресконференция в Шумен.

ШУМ.БГ