Шуменци вече могат да се насладят на истинския вкус на италианската пица и паста, защото  градът ни се сдоби с ОТТО Пица Наполетана – пицария, в чиято концепция са заложени автентични италиански рецепти; качествени продукти, внос от Италия; най-добрите методи на приготвяне и изпичане.

Да ни поканят на традиционна италианска трапеза в нашия град, са се заели две приятелски семейства шуменци, любители на оригиналната неаполитанска пица, които от дълги години проучват, как се прави тя, като неведнъж са я приготвяли и са пътували до столицата на пицата - Неапол. След дълга подготовка, много прочувания и търсене на най-доброто, необходимо за приготвяне на автентичната пица и паста - от рецептите и продуктите за тях до  персонала и оборудването на кухнята, пицария ОТТО вече е факт. 

“Стартирахме с идеята в Шумен да има място, където човек да може да хапне истинска  италианска пица, като сме се фокусирали най-вече върху културата на комбиниране и приготвяне на предлаганите от нас продукти”, каза един от собствениците на заведението допълнвайки, че много важно при приготвянето на пицата е и начинът на изпичане, като за целта ОТТО разполага с последно поколение ротационна пещ, произведена от успешно реализиралата се и на международния пазар българска компания за производство на фурни АС ТЕРМ. Пицата се поставя и изпича директно върху пода на фурната, а времето за изпичане е окло 60 до 90 секунди. В ОТТО се използват добре подбрани, качествени продукти, директен внос от Италия, а тестото се меси на място.

Освен за пицата, в кухнята на заведението се прави и тестото на пастата, като в менюто са включени рецепти за класическа италианска паста, сред които Аматричана, Карбонара, Рагу Болонезе, Арабята и други. “Постарали сме се да включим минимален брой предложения и да се фокусираме върху качеството и структурата на менюто, като рецептите, които предлагаме са традиционни и непреходни, тясно свръзани с италианската кулирнарна култура и традиция. Пастата се прави по специална технология, при която има правилно надграждане на вкусовете. Същото важи и за десертите в менюто – пресни, приготвени на място и по утвърдени рецепти”, обясниха още собествениците. Партньорите в това ново начинание вече разчитат на добре подбран екип, обучен, така че да работи според ценностите, заложени в концепцията на заведението.

А за да е още по-приятно хапването в ОТТО, освен на персонала и на добре приготвените италиански изкушения, собствениците на заведението са обърнали внимание и на интериора. Той е реализиран от дизайнера Мадлена Божилова, която използва, преди всичко, топлината на дървото, за да превърне помещението в модерно и уютно кътче с усещане за Италия.

Пицарията се намира в централната част на Шумен, на ул. “Стилиян Чилингиров” № 5 А (срещу бившия Джинс салон). Заведението предлага и безплатна доставка до дома или офиса.

За повече информация и телефони за доставка и резервация: 0890138080
Фейсбук страница на пицария ОТТО.

Рекламна публикация