Новият треньор на "Лудогорец" Стойчо Стоев заяви, че ще прилага атакуващ и открит футбол в търсене на високите цели. Първото му предизвикателство е още в неделя в гостуването на "Левски".

Стоев се завръща начело на шампионите, а досегашният треньор Антони Здравков влиза в щаба му. Договорът на специалиста е за година и половина.

"Определено организационно нивото се е вдигнало страшно много. Гледайки спортно-технически, в отбора вече има футболисти на средно европейско ниво", каза Стоев.

"Очакванията е нормално да са високи, защото винаги съм си поставял високи цели. Ясно е, че няма да е лесно, защото има два конкурентноспособни отбора в лицето на "Левски" и ЦСКА", добави той.

Стоев заяви, че няма много време за промени до мача с "Левски", но се надява футболистите му да са спокойни. В двубоя той ще се изправи срещу бившия си помощник в "Лудогорец" Георги Дерменджиев, който сега води сините.

Треньорът беше начело на отбора през 2013 и 2014 г. Той изведе състава до титлата и до историческия осминафинал в Лига Европа.

Дневник