Ние сме родители на деца,които след броени дни ще се разделят с любимата си детска градина и ще поемат нелекият път към училището.

Бихме искали да покажем нещо позитивно и слънчево, което да разчупи дъждовните пролетни дни. 

Ето така премина нашият Лазаров ден тази година.

Решихме да освежим площадката в двора на детската градина по малко по-нестандартен начин и доста се позабавлявахме. Обединени в идеята да оставим диря след себе си, грабнахме четките и боите и за няколко часа площадката ни стана неузнаваема. Времето също беше с нас и слънцето се усмихваше през цялото време.

Засяхме нови растения, почистихме и освежихме каквото можахме. Мнозина може и да ни упрекнат, в това, че сме се заели с благородното дело, не в първата, а точно в последната година от престоя в детската градина и реално на тази красота ще се радват не нашите деца, а онези които ще постъпят на тяхното място.

Ние,обаче,вярваме, че благородното дело се състои именно в това,да направиш някой друг щастлив. Скъпи родители, обединявайте се по-често в такива благородни каузи и не пренебрегвайте факта,че ако някой друг родител го беше направил преди вас, вашето дете също щеше да се радва на това. Бъдете добри и добината ще ви се връща.

А ние, за финал, искаме да благодарим на нашата Директорка г-жа Яна Жечева за доверието и подкрепата, както и на целият екип на група "Славейчета" при ДГ "Латинка" за полаганите майчини грижи през годините и най-вече на един безрезервно отдаден на професията си педагог- г-жа Станислава Славчева, без която  нямаше да е същото. 

Радостина Здравкова, foxy_76@abv.bg