След премиерата на последния си студиен албум "11:11" през май тази година колумбийският певец Малума идва в България с концерт, част от световното му турне, с което ще обиколи държави от Европа, Северна и Южна Америка. Изявата му в софийската зала "Арена Армеец" ще бъде на 10 юли от 20 ч.

В новия си албум 25-годишният изпълнител има съвместни проекти с едни от най-големите световни поп звезди, като Шакира и Рики Мартин. Той съдържа 16 песни, от които станалата хит HP. До този момент тя е с над 450 млн. гледания в You Tube от публикуването ѝ през май тази година.

Освен песните от новия си албум Малума ще представи на българските си почитатели и няколко нови версии на едни от най-известните си хитове.

Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското име на певеца, е роден в колумбийския град Меделин. От дете се занимава с музика, а през 2012 г. подписва договор със Sony Music Colombia, които продуцират и издават първия му студиен албум Magia. В момента той е един от най-разпознаваемите латино изпълнители в света и идол сред тийнеджърите.

Прякорът си Малума съставя с първите две букви от първите имена на майка си Марли, баща си Луис и сестра си Мануела.

Дневник