Пол Маккартни и Ринго Стар - единствените живи членове на известната британска група "Бийтълс" - направиха първото си съвместно изпълнение от пет години насам. То бе по време на последния концерт от турнето на Маккартни Freshen Up, който се проведе на стадиона "Доджър" в Лос Анджелис в събота вечер.

"Имаме изненада за нас, изненада за вас, изненада за всички", обяви Маккартни от сцената, след което представи: "Дами и господа, неповторимият Ринго Стар!"

След това двамата се прегърнаха на сцената, а публиката изригна в аплодисменти. Това е първото им съвместно изпълнение от 2014 г. насам, когато те се появиха заедно на наградите "Грами".

След като Стар застана зад специално изнесен за него комплект барабани, те изпълниха две от класиките на "великолепната четворка" Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise) и Helter Skelter.

Освен Стар в концерта се включи и друга голяма звезда - Джо Уолш от "Игълс". С негова помощ Маккартни закри концерта с песента на "Бийтълс" The End от албума им Abbey Road.

Дневник