Скъпи шуменци,
Изминаха няколко предизборни седмици.

По време на десетките срещи в града, и по селата на общината, чухме и видяхме вашите проблеми. Вие се запознахте с предложенията ни за тяхното решаване. Вероятно повечето от вас вече са направили своя избор.

Обръщам се към вас, за да споделя моите впечатления от тази кампания. Не съм изненадан от множеството натрупани в годините проблеми. За решаването на някои от тях се оказа, че не е необходим кой знае какъв ресурс и ангажимент. За други обаче са необходими сериозни финанси. Бях честен с вас и го повтарям и сега - ако бъда избран за кмет, първата ми задача ще бъде да установя точното финасово състояние на общината. След това ще сложим картите на масата и заедно с вас, гражданите, ще определим приоритетите на града ни и на селата.

Всички ние се нагледахме и наслушахме на най-различни обещания. Част от тях бяха разумни и реални. Други преминаха в сферата на фантастиката и бяха толкова лъжливо нечестни, че бяха откровена обида за избирателите и вероятно за това се посвениха да напишат името на партията, от която се кандидатират.
Аз съм убеден в разума на избирателите, които ще оценят с гласа си по достойнство всички нас и нашите предложения, както и че няма да се поддадете на манипулации. Не съм и никога не бих обещавал неизпълними неща, защото считам, че това е достойното поведение.

Аз и кандидатите за общински съветници поискахме вашата подкрепа и доверие в нашите идеи и визия, защото смятаме, че има какво да предложим и да дадем на града ни. Благодаря на всички, които застанаха до мен и ме подкрепяха през цялата кампания. Те не се поддадоха на страха и открито, с лицата си, с авторитета на БСП, заявиха, че искат промяна в Шумен.

Няма да предадем надеждата ви за по-добър живот в нашата община, защото това е наша кауза!
 

Гласувайте с бюлетина № 56! Оттука започва Промяната!

Пресцентър на "БСП за Българиия"- Шумен