Прясно, свежо, току-що добито говеждо месо от свободно отглеждани животни. Това предлага още в своите фирмени магазини в Шумен местният производител на висококачествени месни и млечни продукти ХАРМАН.

Можете да избирате от голям асортимент говеждо месо: бонфиле, джолан, контра филе или гулаш. При това, всичко съвсем прясно, директно доставено от фермата в с. Трем. А за да е, освен вкусно, и лесно и бързо за приготвяне, имате възможност да си вземете вкусен говежди стек. Това са овкусени пържоли от бонфиле, готови само да ги метнете на скара или в тигана. От скоро в магазините на ХАРМАН се предлагат и тънко нарязани говежди пържоли от бут.

“Месото в нашите магазини е добито от месодайните породи Лимузин, Абердин Ангус и Херефорд. Тяхното месо е много крехко и с изключителни вкусови качества. Радва ме това, че все повече хора започнаха да консумират телешко месо, заради това, че то е много чисто и здравословно. И докато преди три години ни беше изключително трудно да убедим шуменци, че имат възможност да се хранят с прясно, висококачествено говеждо месо директно от фермата, вместо с вносно свинско, например, то днес мога да кажа, че те все по-често слагат говеждо на своята трапеза, каза Самет Басри, собственик на фермата в с. Трем. Той допълни, че за всички, които предпочитат малотрайните продукти, в магазините на ХАРМАН се предлагат и македонска наденица и кренвирши от 100% говеждо. Освен това, там има и месо за мелене, с възможност да се смели на място.

Можете да заложите и на мезетата. Запазена марка на ХАРМАН е говеждо печено – тежко мезе от чисто контрафиле или вайсбрат,  което се пече в сол и е без добавки. Прави се по оригинална сръбска рецепта.

Във фирмените магазини на ХАРМАН могат да бъдат закупени и добре познатите вече деликатеси на бранда: Тремски суджук по стара семейна рецепта; Луканка ХАРМАН, замесена със 100% говеждо месо и свежи подправки; траен шпек от 100% говеждо месо ХАРМАН и Търновски суджук; домашно кисело мляко с каймак и сирене и кашкавал ХАРМАН.

“Утвърдихме се вече на пазара като майстори на сурово сушени колбаси, като разбира се, нашата страст са суджуците. Благодарение на оригиналните рецепти и качествените свежи продукти, резултатът е видим. Всеки може да се убеди, като ги опита”, каза още Самет Басри.

Всички продукти с марката ХАРМАН – още мезета, млечни продукти, и разбира се прясно говеждо и свинско месо, може да намерите във фирмените магазини на бранда в Шумен. От тази година врати отвори още един търговски обект на фирмата, който се намира на Кооперативния пазар.

Ето и адресите на всички магазини на ХАРМАН в Шумен:

ул “Индустриална” 2;
Кооперативен пазар;
бул. “Велики Преслав” 2 (между Руски паметник и автогара);
пл. Оборище 6;
маркет “Харман” на ул. “Ген. Скобелев” 1.
Още информация може да намерите на www.harman.bg или на Фейсбук страницата на ХАРМАН.

 

Рекламна статия