Клубна лятна обстановка с усещане на топъл уют и аромат на кафе. Вкус на освежаваща напитка, прясна салата или пък на току-що приготвен бургер...

Това и още много нови и различни усещания ще откриете в преобразената лятна градина на Lavazza Coffee & Cocktails Club. Както и до сега, неговите създатели залагат на новаторство; уют и топлина; нови и нестандартни вкусови комбинации и всичко това – с етикет за качество и стил.

Лятната градина е разширена и напълно обновена, съобразена с интериора на заведението. Проектът е дело на известния шуменски дизайнер Ивайло Чанков. Използването на естествени материали като дърво, желязо, кожа и текстил създават несравнимото чувство на топлина и уют. Правилната подредба на масите и различните типове места за сядане пък – за уединение и комфорт.

Всичко това може да съчетаете с точната напитка, в зависимост от това, коя част на деня е. Защото в Lavazza Coffee & Cocktails Club ще откриете предложения от сутрешното кафе до вечерното питие.

Освен това, вече може да се насладите и на нови изкушения от менюто. „Винаги търся още вкусови комбинации и не се уморявам да експериментирам и усъвършенствам постигнатото, спрямо световните тенденции. Така че ще можете да опитате нови, свежи предложения, както от топлите напитки, така и от безалкохолните и алкохолни коктейли“, обясни управителят на заведението Павел Георгиев.

В менюто от скоро той е попълнил и интересни идеи, с които да задоволите глада си – свежи, летни салати; супер вкусни бургери; сладки десертни изкушения. Не е нужно да уточняваме, че всичко е приготвено на място от подбрани, качествени продукти, нали?

Ако пък чакате петък и събота вечер, за да разведрите делника си, очакват ви супер питиета в комбинация с клубна музика, подбрана от диджея на заведението. Освен това лятото в  Lavazza Coffee & Cocktails Club ще ви предложи тематични вечери с гост диджеи.

Предвижа се и програма с едни от най-известните български бармани, носители на редица награди. Те ще гостуват в Lavazza Coffee & Cocktails Club, за да предложат най-добрите си миксове.

Какво още ви очаква от лятото в Lavazza Coffee & Cocktails Club, може и сами да разберете.

Екипът на Lavazza Coffee & Cocktails Club ви очаква на адрес: ул. „Цар Освободител“ 64.
Телефон: 0896 64 24 97
Фейсбук страница на заведението.

Рекламна публикация