Протестиращите под наслов "Нас не ни е страх" се събраха за 108-ми път в центъра на София, за да настояват за оставката на правителството и на главния прокурор, както и за предсрочни избори, съобщи БНР.

Недоволните от управлението по традиция започнаха демонстрацията от площад "Независимост".

Около 20:00 часа импровизираната трибуна, от която ежедневно се отправят посланията на протеста, блокира булевард "Цар Освободител".

Участници в проявата казват, че въпреки малкия брой участници на фона на този през лятото постоянните демонстрации са необходими.

По традиция протестиращите проведоха и шествието си до Орлов мост.

Днес имаше протест и в Благоевград, на него присъстваше адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио.

"По малките градове хората са малко, защото в тях цари средновековен феодализъм, поради тази причина от цялата страна се събират в София, за да се смесят с тълпата, това е чудесно, защото всеки един от тях взема искрица от този огън, който сме запалили на площада и го разпространява тук, на място", обяви Хаджигенов пред протестиращите.

По-късно на протеста в София друг член на Отровното трио - пиар експертът Арман Бабикян коментира отменената карантина на премиера Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от ГЕРБ, която по традиция предава на живо визитите му по различин обекти с видео на живо във "Фейсбук". Той посочи, че за разлика от президента Румен Радев набързо са напуснали карантината. Това стана повод отново да нарече жалки управляващите.

Дневник