Лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов пристигна днес в Шумен за откриването на офис на партията. Той бе посрещнат от 30 членове и симпатизанти, водени от областния координатор Гюнай Исмаил.

"Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Ние няма от кого да се крием, а ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Шумен и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне", каза Цветанов.

"В предстоящите 2 месеца преди старта на предизборната кампания да идваме тук със съответните експерти във всички секторни политики - по теми земеделие, образование, сигурност, култура, икономика. Когато влизаме в управленски мандат, да декларираме какви са нашите предизборни обещания, които ще изпълняваме, когато сме в политиката", обясни лидерът на "Републиканци за България".

Той заяви, че партия "Републиканци за България" ще предлага решения на сложните въпроси, които стоят пред държавата - липсата на буфер в бюджета на държавата, подпомагането на хората от бизнеса, харченето на 3 млрд. лева за ненужен и корупционен проект, като продължението на Турски поток.

"Аз съм убеден, че това, което прави Гюнай, и което правят колегите във всички структури в районите и общините ще ни даде възможност да имаме силна представителност в предстоящите парламентарни избори. Целта, която си поставяме ние от "Републиканци за България", е да имаме сериозна парламентарна група, която да е незаобиколим фактор в политическия живот на страната", завърши Цветан Цветанов.

Партийният офис на "Републиканци за България" се намира на бул. „Симеон Велики“ 73, срещу сградата на НОИ.

ШУМ.БГ