Шуменската организация на БСП регистрира днес в РИК пълна листа от 12 кандидати за народни представители.

Имената в нея са на Иван Иванов, Веселин Пенчев, Красимира Бунова, Александър Горчев, Лили Петрова, Георги Фучик, Димитър Ковчазов, Евгения Леополдова, Велчо Василев, Даниела Пенчева, Мартин Тодоров, Ивелин Йорданов.

“Представяме хора, които са шуменци, които са сред нас всеки ден. Хора, които всички ги познавате. Хора, с които сте работили и с които ще имате възможност да работите. Хора, на които да отправите своите послания или да им поставите задачи”, каза пред журналисти на излизане от РИК водачът на листата Иван Иванов.

Областният председател на партията и втори в листата Веселин Пенчев заяви, че БСП си поставя за цел на тези избори да стане първа политическа сила в областта. За предизборната кампания каза, че очаква да бъде различна и трудна.

“При всички случаи тази кампания ще бъде различна с оглед на обстановката, в която се намираме. Не крием, че ще ни бъде трудно, тъй като по традиция ние, а и нашите избиратели, сме свикнали на по-личен контакт, срещи и масови мероприятия. Въпреки това, ние ще се постараем нашите послания да достигнат до всеки гражданин на областта, а кампанията ни ще е изключителни и изцяло позитивна”, каза Пенчев.

ШУМ.БГ