Изключително нагло поведение демонстрираха ръководителите на БФС, които се осмелиха да присъстват на футболния мач между България и Унгария, който се проведе при страховити сблъсъци между фенове и полиция.

Те вкупом заявиха, че нямат никаква вина за баталните сцени и дори не загатнаха, че са готови с оставки.

Първо излезе изпълнителният директор Борислав Попов, който подмина репортерите и категорично отказа какъвто и да е коментар.

След това се появиха Йордан Лечков и Емил Костадинов, според които БФС няма никаква вина за случилото се. И дори заявиха, че не знаят каква е причината за недоволството на феновете.

    "Досега бях с хората от УЕФА. Благодариха и казаха, че това е правилно решение. Това за мен не е нормална обстановка, не сме я предизвикали ние. В момента играе националният отбор, а не Лечков или Михайлов. Добре, колко фенове бяха. 500. Ако искате да говорим сериозни неща - оставам, ако не - тръгвам", каза Йордан Лечков и побърза да си тръгне.

А Емил Костадинов настоя, че ако феновете са били допуснати на стадиона, е щяло да стане още по-зле.

    "Съжалявам много, че така е станало. Кръвта е много лошо нещо, но можеше да бъде и много по-лошо. Не знам срещу кого се бяха събрали тези хора. Действително не знам. Момчетата изиграха един много добър мач. Най-правилното решение на УЕФА беше това, че затвори стадиона. Защото ако публиката беше на стадиона, можеше да бъде много по-лошо".

Дир.бг