Майли Сайръс е име, което не можем да пренебрегнем. След като през 2006 г. става известна с участието си в сериала "Хана Монтана", тя се превръща във филмова звезда и световна певица.

Пътуването й обаче не е минало без падения, тъй като Сайръс откровено разказва за последиците от това да бъде толкова популярна и пример за подражание на подрастващите. "Има толкова много неща, които не си спомням за това, че съм била дете-звезда", казва тя в броя на "Harper's Bazaar" от август 2017 г. "Не осъзнавах под какъв натиск съм била и как това ме е оформило".

Въпреки това, спокойно можем да кажем, че кариерата й досега е била невероятна. За своите вече 31 години тя е постигнала много - от емблематичната си роля в "Хана Монтана" на "Disney" до огромни хитове като "Party In The USA", "We Can't Stop" и "Wrecking Ball".

Впечатляващата й кариера не показва признаци на забавяне, а през 2023 г. доминира в класациите благодарение на успеха на "Flowers" и албума си "Endless Summer Vacation". С няколко албума зад гърба си и успешна кариера, започнала, когато е едва 9-годишна, разглеждаме невероятното пътешествие на Майли досега.

Начало на кариерата й:
Майли е родена на 23 ноември 1992 г. под името Дестини Хоуп Сайръс. Баща ѝ е кънтри певецът Били Рей, а майка ѝ - Тиш, която е неин мениджър и продуцент. Сестрата на Майли Ноа също е певица, а брат ѝ Трейс е известен с това, че е вокалист на групата Metro Station. Общо взето - невъзможно е било за Майли да избяга от музиката.

Най-ранните й роли:
Първата актьорска игра за звездата е в телевизионния сериал "Док", където участие взима и баща ѝ Били Рей Сайръс. Общо тя участва в три епизода на сериала, като първата ѝ поява е едва на деветгодишна възраст. През 2003 г. получава признание и за превъплъщението си в младата Рути във филма "Голяма риба" на Тим Бъртън, заедно с големи имена като Юън Макгрегър, Хелена Бонъм Картър и Дани Де Вито.

dir.bg