Ливърпул изглеждаше сякаш ще допусне шокираща загуба у дома от Фулъм, но в крайна сметка "червените" зарадваха пълните трибуни на "Анфийлд" с невероятен обрат за две минути в самия край срещу лондончани и така се поздравиха с победата с 4:3.

Мърсисайдци губеха с 2:3 до 87-ата минута, когато Уатару Ендо изравни резултата, а още в следващата минута Трент Александър-Арнолд прати в екстаз феновете на домакините.

За първи път от септември 2020-а насам Ливърпул допусна, но и вкара два гола в рамките на първото полувреме нан свое домакинство. Тогава това се случи срещу Лийдс, а днес Бернд Лено си отбеляза автогол в 20-ата минута, давайки аванс на "червените", но Хари Уилсън върна гола за 1:1 почти ведната - в 24-ата минута.

Алексис МакАлистър изведе своите напред с попадение в 38-ата минута, а Кени Тете изравни в добавеното време на първата част.

След почивката Боби Декордова-Рийд доближи "котиджърс" до трите токи за 2:3 при оставащи десет минути, но след това магията на Мърсисайд се случи така, както може само на "Анфийлд" и в рамките на две минути Ендо и Александър-Арнолд осигуриха победата на своя тим.

Воденият от Юрген Клоп тим е втори в подреждането с 31 точки - две по-малко от лидера Арсенал и две повече от шампиона Манчестър Сити, който е и с мач по-малко.

Дир.бг