АГ отделението в МБАЛ-Шумен получи дарение от ХИПОЛЕНД по повод Деня на родилната помощ. Управителят на хипермаркета в Шумен Иво Пенчев се срещна с началника на отделението д-р Ивайло Балабанов и със старша акушерка Веска Райчева, за да им предаде новите придобивки.

“Бяха дарени люлки за новородени, постелъчен инвентар, плотове за повиване и много положителни емоции. Най-важното е, че поемаме дългосрочен ангажимент за помощ и приятелство”, каза Пенчев. Той обясни, че ХИПОЛЕНД дарява и талони за отстъпки на следващите 100 родилки в отделението. Благодарение на тях, майките ще получат 20% еднократна отстъпка в магазин ХИПОЛЕНД-Шумен до края на месец май, без значение от стойността и броя на продуктите. 

Припомняме, че ХИПОЛЕНД е най-големият магазин за бебешки стоки. Родителите на най-малките могат да избират от разнообразие от детски колички, столчета, шезлонги, цялостно обзавеждане за бебешката стая, различни продукти за баня и хигиена. Освен това - бебешки играчки, люлки, столчета за кола, продукти за прохождане.  Асортиментът включва повече от 7500 артикула за бебета на над 60 бранда. Клиентите на хипермаркета могат да се възползват от множество отстъпки на различни продукти всеки месец.

ХИПОЛЕНД - Шумен, Ритейл парк - Арена Шумен

Работи всеки ден от 9.30 до 20.00 ч.


 

Съдържание на ХИПОЛЕНД