Черните ботуши определено са супергероите в света на обувките. Един чифт черни дамски ботуши може да се превърне от скучен в секси вид. Как? Всичко зависи от това какво носите с тях. 

Трябва да отбележим, че през зимата ботите и ботушите са неизменна част от тоалета на повечето дами. Можете да носите тези зимни обувки за работа, в ежедневието си или на официални събития. Всичко зависи от модела на ботушите и от облеклото, което сте избрали. Високите платформи и елегантните токчета са по-подходящи за вечерно излизане или официални поводи, докато обувките с по-равни подметки са предпочитани за ежедневието.

Черното се завръща

Черното се завръща за есента и зимата. Тази година този вид черни ботуши дори ще бъде смесен с метали, за да им придаде по-загадъчен вид. Какво е по-важно за една дама да има в гардероба си през есента и зимата, освен страхотен чифт ботуши? Ако пък сте от дамите, които обожавате разнообразието можете да избирате различни модели и височини, например до глезена, високи ботуши до коляното или дори високи ботуши до бедрата, ако сте дръзки. Просто се уверете, че са наистина качествени. Не можем да пропуснем да отбележим, че можете да избирате и модели от естествена или еко кожа, велур или лак. За есента и зимата токчетата определено са на мода. Може да помислите и за платформи.

Високи черни кожени ботуши

 Тези обувки са провокативни и интересни.Черните кожени ботуши с по-голяма височина достигащи до коляното са готини, секси и интересни. Съчетават се идеално с  мини рокли и къси поли, но ако предпочитате класическата мода, можете да опитате да носите чифт тесни дънки с високите си ботуши - и дори да ги съчетаете с пуловер, с плътна блуза или велурено яке, ако се чувствате смели. Не пропускайте да пробвате няколко чифта, преди да се ангажирате да закупите, защото все пак е изключително важно обувките са и удобни, освен красиви.

Ако все пак решите да експериментирате ви уверяваме, че ще намерите много тоалети, които да паснат на избора за обувки, било то дамски боти или ботуши.

За да спестите пари, можете да закупите чифт кожени ботуши над коляното с възможност за подгъване на горната част. Можете да изберете да ги носите високо до коляното , сгънати до под коленете или можете да ги издърпате нагоре за по-женствена привлекателност.

e-obuvki.com