Добрият сън и комфортът на дома са гарантирани със „Скарлет“ - новият магазин за спално бельо и пердета в Шумен. Разположен на стратегическо място на пл. „Оборище“, магазинът предлага спално бельо от най-висок клас от естествените тъкани памук и 100% ранфорс, отличаващ се с издръжливи нишки, изключителна мекота и по-малка свиваемост. Собствениците на магазина казват още, че ще изненадат шуменци освен със забележително качество и разнообразие на десените, и с конкурентни цени, като стартират и с допълнително 5% намаление на всичко.

Фирмата е директен вносител на пердета и производител на спално бельо. В услугата, която предлагат, е включено и ушиването по желан от клиента размер на място. Работят с наличности, затова и изпълнението на поръчките е изключително бързо.

В магазина се предлага богата гама от спално бельо и олекотени завивки в различни размери, като на разположение са както готови комплекти, така и платове, от които се шие по заявка.

Впечатление прави и голямото разнообразие от цветове и десени за всеки дом и вкус – флорални, детски и фигурални. Безспорно, магазин „Скарлет“ е без конкуренция в града и по отношение на големия избор от качествени материи при завесите и спалното бельо. Платовете се внасят от Турция, планира се и скорошен внос от Италия.

„Имам богат опит в търговията. Винаги съм бил честен с клиентите си. Спазвам обещанията си и се стремя да им предложа най-доброто качество в рамките на бюджета, с който разполагат“, казва собственикът на магазина и допълва, че дължи успеха си през годините именно на своята коректност и безкомпромисност по отношение на качеството.  

Ако вече искате да пренесете магията на най-страстния и чувствен цвят, а именно „скарлет“, в своя дом, посетете магазина на ул. „Оборище“ 15 в гр. Шумен (зад спирката на пл. „Оборище“).

Фейсбук  страницата му можете да видите тук.

Телефон: 0899 11 84 70

Работно време:

Понеделник - Петък: 09:30 - 18:30 часа

Събота: 09:30 - 16:00 часа

 

Платена публикация