Крадец разби повторно вила, за която вече е лежал в затвора. Белезниците щракнали на ръцете на 42-годишния Марин по прякор Хопито вчера следобед.
 

Към 17 часа граждани подали сигнал на 112, че във вила срещу ул. „Северна” има мъж, който се върти около много съмнително. Пристигналите полицаи заварили Хопито да сваля металната решетка на един от задните прозорци.   

От пресцентъра МВР обясниха, че апашът бил пуснат от затвора в края на август. Там лежал за няколко кражби на вещи от вили, сред които и тази на ул. „Северна” в местността „Под Манастира”. Мъжът ще бъде съден, обвинението е по чл. 194 от Наказателни кодекс и може да получи до 8 години затвор.
 

Още двама са задържани вчера в полицията. Снощи, около 23.00 часа, пиян клиент на игрална зала на бул. „Славянски“, отправял заплахи  към останалите посетители и дори ударил един от  тях. На 46-годишния А.И. е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство и е задържан за 24 часа.

За същия срок е задържан и 36-годишният П.А., който отишъл в жилището на бившата си приятелка и я заплашвал. Около 20 часа мъжът започнал  да блъска по вратата на апартамента на 44-годишната жена, който се намирал на бул. ”Симеон Велики”. Жената подала сигнал на телефон 112, като след идването на полицейския екип мъжът е задържан. Пред униформените З.М. казала, че заради психически тормоз, е подала жалба срещу него и в прокуратурата.

ШУМ.БГ