В ЕС локумът стана „кипърски”
Локумът от днес в ЕС ще се нарича „кипърски локум” и за неговото производство ще трябва да се иска разрешение от Кипър.
Телевизията се позова на съобщение на кипърското земеделско министерство, в което се твърди, че на 21 октомври е изтекъл срокът за обжалване на регистрацията на локума като кипърски продукт. „Отсега в страните от ЕС традиционният турски локум ще бъде известен като кипърски локум и за производството му ще трябва да бъде получено разрешение от Министерството на земеделието на Кипър”, коментира телевизията. /БГНЕС
524
0
asdf
PGRpdiBjbGFzcz0iYWRzLXpvbmUiIGlkPSJhZHMtem9uZS16b25lMm5kcGFyYWdyYXBoIiAgCiAgICAgCiAgICAgCj4KICAgIAogICAgICAgIAogICAgICAgIAogICAgCjwvZGl2Pg==
Коментари
Добави коментар