14 кандидати за позицията „Комуникация, информация и логистика“ в Областния информационен център - Шумен са допуснати до втория етап от конкурса, обявен през август.
По документи са допуснати Светла Дончева, Горан Проданов, Здравка Русева, Севилджан Адилова, Лина Драгиева, Йордан Йорданов, Антоанета Антонова, Георги Христев,Грациела Атанасова, Веселин Петков, Светлана Крумова, Светлана Димитрова, Ирена Стефанова и Златина Димитрова. Осем не са допуснати от комисията, тъй като не са отговаряли на изискването за минимум година опит в работа с европроекти.
За втората позиция „Информационно обслужване и услуги“ кандидатите са 13 – Горан Проданов, Правдина Николова, Севилджан Адилова, Лина Драгиева, Ирена Стефанова, Надежда Жекова, Йордан Йорданов, Христина Христова, Светлана Димитрова, Антоанета Антонова, Георги Христев, Златина Димитрова и Грациела Атанасова. 7 не са отговаряли на условието за едногодишен професионален опит.
Следващият етап от конкурса е писмен тест, който ще се проведе на 13 октомври, в зала 363 на Община Шумен, като за специалистите ИОУ началнията час е 10.30, а за тези от КИЛ час по-късно.
Припомняме, че Центърът остана без старите си експерти през есента на 2013-та, когато Беркант Адилов се махна, за да стане директор на Областна дирекция „Земеделие“ в Шумен, а и Анатоли Стоянов оглави шуменската Пощенска станция.
ШУМ.БГ
Коментари
Анонимник
Откога наричаме "експерти" политическите парашутисти, дето и за чеп за зеле не стават?
Анонимен
Севилджан Адилова - нещо общо с парашутиста Беркант Адилов?
Анонимен
Горан Проданов и Здравка Русева ми се струва може би?
Депутат
Другаря Костов и другарката Живка вече са ги избрали. За какво ли се явяват хората на конкурси, на интервюта?! В Шумен всичко е ясно и предрешено!
До Анонимник
Ми експерти, как да се наричат хора без образование и трудови задължения. Слагаш му едно "експерт" отпред, поне част от хората да си мислят колко много работи. Някой може ли да ми обясни, каква е изобщо функцията на този "Общински информационен център", какво реално се върши там през работното време? За мен това е поредната куха структура, където трябва да набутаме няколко наши хора. После ще ги виждаме през работно време да си пият кафенцето по центъра, а ако изобщо някой ги види на работното им място, то ще е просто защото са отишли и там да изпият по едно кафе. И всичко това за има-няма 1000 лева, естествено без бонусите. Ми нека им е лошо на хората.