Салата айсберг в кошничка от пармезан и предястие от гъши дроб с праскови е включено в менюто на официалния обяд, който българският държавен глава Георги Първанов дава на руския президент Владимир Путин, който от снощи е в София, в резиденция "Бояна". Екипът, който ще готви за обяда е с главен готвач Жоро Иванов от "Гранд хотел София". Основното ястие в менюто е дивеч - пълнена яребица с кестени и манатарки. Жоро Иванов не за пръв път приготвя ястие с дивеч за официален обяд на държавен глава. През октомври миналата година той състави менюто за обяда на Никола Саркози с Георги Първанов по време на посещението на френския президент в София. Готвачът е завършил френски кулинарен институт в Ню Йорк, преминавал е обучения във Франция, Италия, Германия, участвал е два пъти в "Bocuse d'Or" - едно от най-елитните кулинарни състезания в света.