Мелания Тръмп е доста известна и търсена в новата инициатива на съпруга си Доналд Тръмп. Бившият 45-и президент на САЩ представи новия си уебсайт 45office.com.

С новия уебсайт бившият президент възнамерява да възстанови публичния си дневен ред (нещо, което в крайна сметка правят всички бивши президенти - те разполагат с бюджет и персонал за това). Най-изненадващо е да видим, че Мелания е част от инициативата, след настойчивите слухове, че бракът им ще се разпадне след напускането на Белия дом.

Още по-любопитен е един от разделите на мрежата на Тръмп: заявка, където можете да поискате присъствието на Доналд или Мелания на ваше събитие. Ако не дойдат на място, можете да ги помолите да ви изпратят персонализиран поздрав, информира "Венити Феър".

Ако мечтата ви е била Мелания да благослови сватбата ви, кръщението или причастието ви, може би това е вашият шанс. Ще ви попитат: "Ще присъстват ли медиите?" или ще поискат списък с "Публични и забележителни гости".

Така че, ако имате "луксозни" знаменитости като гости, може би можете да разчитате и на семейство Тръмп. Заедно или поотделно.

Друг вариант е да поискате личен поздрав - друга тенденция, която е много на мода сред известните личности и тяхната публика в тези времена на пандемия. В мрежата не се посочва колко е цената, но инструкциите са доста откровени: трябва да изчакате минимум шест седмици, за да получите отговор.

По-ясно е за какво можете да претендирате към Мелания: за рожден ден на дете, възрастен или ветеран от войната (за семейство Тръмп това не е просто възрастен), за сватба или погребение, защото няма по-искрени съболезнования от тези на Мелания към непознат за нея човек, който също никога не я е виждал. За да дойде обаче, би отнело 42 дни одобрение.

Днес.бг