Талантливият, но много проблематичен холивудски актьор Шая Лабьоф достигна повратна точка в кариерата си, защото може да се озове зад решетките, ако не приеме доброволно да отиде на терапия за управление на гнева.

Самият актьор многократно е заявявал публично, че алкохолът е основният виновник за всички неприятности, които е имал в предходните години.

А именно, последният от поредицата проблеми, които звездата от „Уолстрийт: Парите никога не спят“ и „Трансформърс“ създаде, сериозно разгневи държавните власти. Лабьоф влезе в спречкване, а след това физически се изправи срещу мъж на улицата, откраднал шапката му.

Съдът му нареди да посещава терапия за управление на гнева веднъж седмично и програма за лечение от алкохолизъм. Той трябва да стои настрана от насилие и му е забранено да се приближава до жертвата, пише „Лос Анджелис Таймс“.

Това обаче не е единствената жертва на актьора. Наскоро 34-годишният актьор беше публично обвинен от британската певица FCA Twigs, която заведе дело срещу него за физическо и емоционално насилие по време на едногодишната им връзка. Поп звездата Сия сподели опита си с проблемния актьор и похвали колежката си за смелата й поява пред обществото. /БГНЕС