Амбър Хърд се сдоби с бебе – своя собствена дъщеря, родена чрез сурогатна майка, съобщи „Мирър“.

35-годишната звезда от „Аквамен“ разкри щастливата новина в профила си в Instagram в четвъртък вечерта, като сподели снимка на себе си и дъщеря си. В надписа на поста си тя съобщи, че е кръстила дъщеря си Уна Пейдж Хърд и каза, че малката е родена на 8 април тази година. На снимката Амбър гушка бебето си, която спи дълбоко на гърдите ѝ.

Амбър надписа под нея: „Толкова съм развълнувана да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя при моите условия. Сега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-фундаменталната части на съдбата си по този начин. Надявам се да стигнем до момент, в който е нормално да не се нуждаем от пръстен, за да имаме дете. Част от мен иска да потвърди, че личният ми живот не интересува никого. Разбрах също, че естеството на работата ми ме принуждава да поема контрол над това. Дъщеря ми се роди на 8 април 2021 г. Казва се Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на останалата част от живота ми."

Източници, близки до Хърд, твърдят, че тя е приела идеята за дете чрез сурогатно майчинство, след като й е било казано, че никога няма да може да роди собствено бебе, според „Пейдж Цикс“.

„Има толкова много жени, които чувстват, че не могат да говорят за плодовитостта си и са притеснени и смутени. Амбър иска те да се чувстват подкрепени и да осъзнаят, че има множество начини да се роди бебе, дори ако имате проблеми с плодовитостта“, каза източникът, добавяйки, че звездата е благодарна на жената, която ѝ е помогнала да изпълни целта ѝ да бъде майка.

Името Уна е шотландско и означава чиста и свята. Презимето ѝ на името на починалата майка на Амбър, Пейдж, миналата година.

Момиченцето й се роди пет години след като се раздели с Джони Деп, за когото беше омъжена от 2015 до 2016 г. След горчивата раздяла със съпруга си, тя вече има връзка с филмовия производител Бианка Бути. Двойката излиза от януари миналата година.

Раждането идва, след като Хърд загуби майка си Пейдж Парсънс през май 2020 г. на 63-годишна възраст, заявявайки, че е била „с разбито сърце и опустошена“.

Тя нарече майка си „най-красивата жена, която някога съм познавала“ в публикация в Instagram, добавяйки: „Трудно е да си представя и още по-трудно да го кажа, но се чувствам истинска късметлийка, че съм била нейна дъщеря и ми е даден дар от светлината, с която тя огряваше всички, светил върху мен в продължение на близо 34 години."

Смъртта на майка ѝ настъпи само седмици преди тя да се изправи срещу Деп, на 58 г., във Върховния съд на Лондон в триседмичен процес през юли миналата година. Тя даде показания срещу звездата от "Карибски пирати", който в крайна сметка загуби делото за клевета срещу вестник "Сън" заради статия, която го нарече "бияч на жени". /БГНЕС