Американската кинолегенда Том Круз се е разделил с приятелката си - Хейли Атуел, но въпреки това ще му се наложи да работи с нея, пише Дейли мейл.

Двамата са звездите в "Мисията: Невъзможна" - 7.

Атуел и Круз ще трябва да се виждат дори и след края на романса им, защото по договор са длъжни да се явяват заедно на пресконференции и премиери заедно.

"Снимките на филма бяха много интензивни. Но филмът приключи, съответно и връзката им залезе", казва общ техен познат пред The ​​Sun.

„Графиците им за снимане са много пълни, а Том има редица други ангажименти. Дори и с частен хеликоптер и частен самолет той все пак трудно съумява да изпълни всичките си ангажименти".

Том, който играе Итън Хънт в прочутата поредица, и Хейли, която играе Грейс, са прекарали голяма част от последната година, снимайки филма в Обединеното кралство, в Рим, Венеция и Норвегия.

Том не е афиширал своя романтична връзка от развода с бившата си съпруга Кейти Холмс през 2012 г., с която имат 15-годишна дъщеря на име Сури.

Преди брака си с Кейти, Том беше женен за Никол Кидман от 1990 до 2001 г. След раздялата им той запази попечителството над двете им осиновени деца Конър на 26 години и Изабела на 28 години, които бяха отгледани в Сциентоложката църква. /БГНЕС