Езиковите бариери са предизвикателство за всеки, но при наличието на устройство за превод в реално време, спокойно можете да обърнете нещата във ваша полза. Това е и идеята зад която стои един първокласен моментален преводач, а именно Vasco Translator M3.
 

Транслатор при пътуване
Когато става въпрос за пътуване до страна с език, непознат за вас, няма по подходящ партньор за това от гласов преводач Vasco Translator M3. От една страна капацитета на този транслатор за превод от и на 70 езика ще ви позволи да се насладите на вашата почивка дори и в най-екзотичните дестинации на света.

От друга, с помощта на мощната си батерия това устройство за превод в реално време ще ви даде възможността да изследвате дестинацията без нужда от презареждане за цели 180 часа. Грубо казано това би ви донесло една пълна седмица в която може да избегнете връщането в хотела да заредите това устройство за превод в реално време.

Екстри за моментален преводач Vasco Translator M3
А ако сте от хората които желаят още повече свобода, може да се възползвате от пакета включваш както powerbox така и транслатор M3. По този начин ще можете да ползвате своя моментален преводач за по-продължително време и наистина да се отдадете на изследователския си дух.

Но издръжливостта на батерията не е единствената сила на вашия транслатор M3. Включен към възможностите на този моментален преводач е и превод на снимки, което ще отключи нови хоризонти за вас особено когато става въпрос за табели и етикети. По този начин ще можете да се ориентирате без проблем дори и в най-непознатите места на света с помощта на своето устройство за превод в реално време.

Разбира се както всеки гласов преводач, Vasco Translator M3 изисква връзка с интернет за да функционира. За разлика от другите обаче, това устройство за превод в реално време идва със сим карта поддържаща безплатен интернет за цял живот. Така ще бъдете напълно независими от нуждата от wi-fi, което ще ви позволи да се възползвате от функционалността на своя транслатор дори и в отдалечени райони.

Електронен преводач за работа
Нуждата от моментален преводач е явна както при пътуване така и при работа. Нека бъдем честни – не всеки е готов да говори местния език на произволен чуждестранен клиент, но това става все по-наложимо за дигиталния бизнес без граници.

В такива ситуации едно устройство за превод в реално време като Vasco Translator M3 е наистина безценно. Имайки такъв гласов преводач на своя страна ще можете спокойно да комуникирате на местния език на своя клиент като по този начин ще изградите връзка с тях, която не бихте могли иначе.

Моментален преводач на разговори
Един работен ден без наличието на телефонни разговори би бил най-малкото непродуктивен и точно поради тази причина, транслатор M3 идва с вградена възможност за такъв превод. Забравете за неловките разговори на развален чужд език и се фокусирайте на това което правите най-добре с помощта на вашето устройство за превод в реално време.

Благодарение за невероятната точност на вашия транслатор при превода от 96% ще можете спокойно да проведете дори и най-детайлните бизнес разговори без да губите нищо измежду редовете. Този гласов преводач осъществява това с помощта не на един, два или три, а на цели шест преводачески двигателя, което гарантира максимално качество както на входящия така и на изходящия сигнал.

Ами ако се намирате в шумна среда, как би повлияло това на резултатите от вашия гласов преводач? По никакъв начин, защото моментален преводач Vasco Translator M3 е подсигурен и в такива ситуации. Този гласов преводач е снабден с чувствителен микрофон с включена шумоизолираща функционалност и позволява употребата му дори в най-предизвикателните ситуации. Същото се отнася и за високоговорителя на това устройство за превод в реално време от 84dB, който произвежда висококачествен сигнал където и да сте.

Устройство за превод в реално време за груба среда

Дори и да не се намирате в чист и подреден офис, вашия моментален преводач Vasco Translator M3 ще ви е от полза. С помощта на своя твърд корпус този транслатор е предпазен от повреда по време на изпускане или други механични неприятности.

Това е така и при неговите удобни бутони, чрез които можете да започнете превода само с едно натискане. Заради това няма нужда да се притеснявате да го използвате дори и на строителни площадки докато управлявате международния си екип.

Общо за моментален преводач Vasco Translator M3
Сега след като сте добре запознати с това колко практично и удобно един гласов преводач може да бъде за вас в непозната среда готови ли сте да направите следващата крачка? Вземете своя моментален преводач Vasco Translator M3 и превърнете следващата си почивка или работна среща в едно перфектно изживяване. Говорете свободно на местния език където и да сте с Vasco Translator M3.

 

*Съдържание на vasco-electronics.bg