Адел отложи концертите си в Лас Вегас. В емоционално послание в Инстаграм певицата обясни, че голяма част от екипа ѝ е с ковид, има и закъснения на доставки. За 92 секунди Адел повтаря "съжалявам" 8 пъти.

"Будни сме от над 30 часа и се опитваме да направим нещо, но времето свършва, и аз съм изключително разстроена и притеснена, и много съжалявам за всички, които са пътували. Много, много съжалявам. Ще насрочим други дати - вече работим по това. Всички представления ще бъдат изнесени и ще видите каквото трябва. Много съжалявам. Просто не е възможно...", споделя певицата.

От тази вечер в продължение на 3 месеца Адел трябваше да пее в емблематичния "Сизър Палас". Това щеше да бъде първата ѝ голяма изява на живо от 2017 година.

Повечето от почитателите на певицата, която след няколкогодишна пауза издаде поредния си албум и отново предизвика фурор, изразиха подкрепата си и я окуражават.

Имаше и такива обаче, които я обвиниха, че е реагирала твърде късно. Мнозина вече са в Лас Вегас и дори да искат да отменят резервациите си за хотел, или за билети, това няма да бъде възможно.

dir.bg