"Take That" работят по нов албум и планират световно турне.

51-годишният фронтмен Гари Барлоу разкри, че изпълнителите на хита "Patience" – той и 50-годишния Марк Оуен и 54-годишния Хауърд Доналд - работят дистанционно по продължението на "Wonderland" от 2017 г., който ще бъде издаден през следващата година, и планират световно турне през 2024 г., предава БГНЕС

В интервю за "Сън" той каза: "Ние вече започнахме. Научихме се да работим от разстояние, защото живеем в различни части на света. Ще чуете сингъл малко преди лятото на следващата година, а албумът ще бъде издаден около октомври. А през следващата година ще има световно турне. Не сме правили световно турне от години. Така че ще отнесем този нов запис навсякъде и ще има няколко изненадващи места, в които не сме били преди."

Марк живее в Калифорния и е зает със соловата си кариера, като петият му солов албум "Land Of Dreams" ще излезе на 23 септември.

Хауърд се занимава с диджейство, а последните начинания на Гари включват пускането на собствена марка вино - Gary Barlow Organic Rose.

Гари настоява, че хитмейкърите на "Giants" имат още много да постигнат заедно и вярва, че ще бъдат наоколо още "години".

Той каза: "Чувстваме се амбициозни и сме готови за усилена работа".

"Take That" също очакват предстоящ биографичен филм, "Greatest Days".

Днес.бг