Сър Том Джоунс отрича да е припаднал преди последния си концерт в Будапеща снощи, настоявайки, че отмяната на шоуто е била предизвикана от вирусна инфекция.

Певецът беше принуден да отложи концерта си в MVM Dome в унгарската столица, който беше последната спирка от настоящото му турне.

Източник на „Дейли Мейл”съобщи, че той е припаднал около час преди да започне изпълнението си, но се надява, че ще може да завърши турнето си.концерта. Оттогава Том Джоунс опровергава постоянно твърденията за колапс, като причината за преместването на последната дата от турнето му Surrounded by Time е "вирусен ларингит".

Легендарният 82-годишен певец се е разболял преди последната европейска дата от турнето си Surrounded by Time и според съобщенията лекарите са му препоръчали да отмени шоуто.

Той написа за последователите си в Instagram: "Здравейте на всички засегнати. Снощи пътувах от Обединеното кралство до Будапеща и тази сутрин се събудих с неприятно усещане за гърло. Специалист дойде на посещение и постави диагноза "вирусен ларингит". Той настоятелно ме посъветва да отложим шоуто тази вечер и предписа лекарства и вокална почивка".

Джоунс добави: "Не съм "припадал" никъде и по никое време, това са чисти слухове. Надявам се, че възпалението скоро ще утихне, тъй като с нетърпение очаквам да продължа прекрасното си лятно турне. За съжаление концертът трябваше да бъде отменен в последния момент и много съжалявам за това. Въпреки препятствията шоуто в Будапеща ще се състои на 16 август. Още веднъж благодаря на всички, които проявиха загриженост към мен"./БГНЕС