Автобиографичната книга на популярния актьор Матю Пери "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" ще излезе на български през ноември тази година, съобщи издателство "Рива". На английски тя ще се продава от 1 ноември. Засега откъси от книгата няма да се разпространяват.

Бившата звезда от "Приятели" публикува в социалните мрежи снимка на корицата на книгата и коментира: "Толкова много се изписа за мен в миналото. Мислех, че е време хората да ме чуят. Върховете бяха високи, паденията бяха ниски. Но аз приех да разкажа историята си, въпреки че на моменти изглеждаше, че няма да го направя."

"В една изключителна история, която само той би могъл да разкаже, Матю Пери отвежда читателите зад кулисите на най-успешния ситком на всички времена, като същевременно разкрива личните си борби със зависимостта към алкохола и наркотиците. Откровен, самоосъзнат и с характерния за него хумор, Пери подробно описва битката със зависимостите през целия си живот и какво ги е подхранвало, въпреки че привидно е имал всичко", споделят от "Рива".

Матю Лангфорд Пери (52) е канадско-американски телевизионен и филмов актьор, продуцент и сценарист, номиниран за "Златен глобус", "Сателит" и четири награди "Еми". Пери е най-известен с ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал "Приятели" (10 излъчени сезона с общо 236 епизода). Други известни продукции с негово участие са филмите "Бързата работа", "Девет ярда", "Призовка за Сара", "Десет ярда" и "Историята на Рон Кларк".

Дневник