"Умишлено прахосване на семейна собственост, което се отрази негативно на финансовото състояние на семейството” е мотивът на Дженифър Флавин да поиска развод със Силвестър Сталоун след 24-годишен брак. Изданието Page Six разкри нови подробности около новината за развода, за която БГНЕС съобщи наскоро.

В молбата й за развода, подадена в окръг Палм Бийч, щата Флорида, са иска финансова компенсация, както и забрана на Сталоун да се разпорежда с активи по време на съдебното производството.

Съдебните документи пише още, че Дженифър иска "справедливо разделяне на съвместно придобитата собственост" и единственото използване на имението на семейството им в Палм Бийч, което има седем спални и десет бани, както и частен плаж, док и къща за гости, докато трае процеса. Освен това Дженифър иска да върне моминското си име.

Слуховете за развода на двойката се появиха тази седмица, след като стана известно, че Сталоун е развалил татуировката на рамото си с лика на жена си. На мястото на портрета на Дженифър се появи изображението на куче. Въпреки това, както каза пиарът на Сталоун Мишел Бега, актьорът каза, че това е неуспешна корекция на татуировката с образа на съпругата му.

„Ние мирно и конфиденциално решаваме лични проблеми”, каза актьорът чрез своя представител.

Флавин също намекна за раздялата, като публикува в Instagram пост с дъщерите си на 10 август: „Тези момичета са ми приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четиримата завинаги“, написа тя и се отписа от Сталоун в Instagram.

Сталоун коментира новината пред TMZ, отбелязвайки, че той и съпругата му често са се карали, а последният им конфликт е бил заради куче – същото, чийто образ се е появило на рамото му. Актьорът обаче отбеляза, че не това е причината за раздялата.

„Не се разведохме заради такъв тривиален спор. Просто тръгнахме в различни посоки. Много уважавам Дженифър. Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-добрият човек, когото съм срещал”.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се ожениха през 1997 г. Двамата имат дъщери София, Систин и Скарлет. Преди това актьорът беше женен два пъти. Първата му съпруга беше актрисата Саша Зак, от която има синове Сейдж и Серхио, но през 1985 г. те се разведоха. Малко след развода той се жени за моделката и актриса Бриджит Нилсен, с която живя две години. /БГНЕС